Reviews

Danielle Hauwert
Danielle Hauwert
Lees verder
Hans is een professionele, maar ook zeer betrokken Shiatsu behandelaar. Mijn man en ik zijn beide erg tevreden. Hans luistert altijd aandachtig en neemt de tijd. De shiatsu behandelingen hebben voor mij persoonlijk veel verschil gemaakt.
Y L
Y L
(naam bekend)
Lees verder
Ik heb 3 jaar lang last van mijn rug gehad en na twee Shiatsu behandelingen bij Hans was de pijn over en ik blijf nu maandelijks komen om de pijn te onderhouden. Ik heb Multiple Sclerosis en vaak nam ik pijn medicatie zoals Tramadol en die hielp niet altijd, nu ik bij Hans ben heb ik al een tijdje geen pijn medicatie hoeven nemen. Ik raad Hans zeker aan! Hij gaat heel professioneel te werk en is altijd heel rustig en respectvol en vraagt altijd of het wel goed gaat. Je wordt automatisch zelf kalm van hem. Mijn moeder viel in slaap door zijn "rustgevende energie". Ik heb iedereen in mijn omgeving over Shiatsu verteld bij Hans want bij andere Shiatsu praktijken was het niet zoals bij Hans. Heb nooit eerder gehad dat mijn pijn over was bij andere Shiatsu of massage praktijken. Ik trakteer mezelf nu op Shiatsu minimaal 1x per maand. 100% recommend!
Irma de Leeuw
Irma de Leeuw
Lees verder
Als gevolg van de Shiatsu behandelingen door Hans voel ik ontspanning, rust en ruimte in mijn lijf en geest. Ik ervaar het als heel prettig dat Hans heel goed luistert, mij altijd serieus neemt en met respect behandelt. Hans heeft een prima Inlevingsvermogen, is kundig en werkt bovenal intuïtief! Alles klopt: de prettige en zeer ontspannen ruimte waar de massage plaats vindt, de sfeer, en natuurlijk de Shiatsumassage. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Dank Hans!
ster zon
ster zon
(naam bekend)
Lees verder
Had ineens erg last van mijn nek en rug die helmaal vast zat 2 wk mee gelopen. Mijn 1e keer bij Hans, en na 2 behandelingen en zeer proffesioneel te werk gegaan, nu pijn vrij! Je hebt er een vast klantje bij Hans!
H. Sparnaaij
H. Sparnaaij
Lees verder
In een gemoedelijke sfeer op een prachtige plek weet Hans Spin met de juiste touch mijn fysieke klachten aan te pakken.
Jeroen Bossenbroek
Jeroen Bossenbroek
Lees verder
Hans is een aantal keren bij ons thuis geweest om een massage aan huis te geven en wij zijn inmiddels 1 keer bij Hans zijn praktijk geweest. Massage aan huis is erg prettig maar een bezoek aan de praktijk is ook zeker aan te bevelen. Alleen de locatie zorgt al voor rust. De massages zijn heerlijk. Hans laat je vertrouwd voelen en stelt de juiste vragen om eventuele lichamelijke klachten te verhelpen. Een aanrader dus.
Didy Crezee-Ritsema
Didy Crezee-Ritsema
Lees verder
Massage/shiatsu Uithoorn aan de Amstel: kan ik iedereen aanbevelen! Na een inleidend gesprek, waarin het te behandelen probleem besproken wordt en Hans uitlegt óf en zo ja wát hij eraan kan doen, gaat hij aan de slag. Volgens een erg prettige manier van aanpak gaat Hans Spin te werk. Als hij al doende onverwachte 'problemen' tegenkomt, dan worden die zo mogelijk ook meteen behandeld. Ideaal! Vrijwel direct ná de behandeling en zéker in de dagen erna merk je goed resultaat. Vandaar dat ik dit adres voor massage/shiatsu Uithoorn aan de Amstel met een gerust hart durf door te geven aan anderen, die zoeken naar een adequate behandeling van hun lichaam. O ja: vraag Hans eens naar 'het touwtje'...!!
Annemieke van Beek
Annemieke van Beek
Lees verder
Sinds een aantal jaar kom ik bij Hans, eerst voor shiatsu en nu voor massage. Ik ben super tevreden over hem en zijn massages. Het voelt vertrouwd, integer en Hans heeft hele fijne handen. Hij weet vrijwel meteen de vinger (letterlijk en figuurlijk) op de "zere" plek te leggen. Ook heeft hij veel kennis van spieren en pezen waardoor hij naast een ontspanningsmassage ook een massage kan geven die klachten en of pijn verminderen. Ik kan hem zeer aanbevelen!
Mejuffrouw Janssen
Mejuffrouw Janssen
Lees verder
Mijn collega en ik waren na een periode van keihard werken toe aan een mentale en fysieke tractatie. Dus hebben we Hans 'ingehuurd'. Hij plaatste zijn mobiele massagetafel in mijn woonkamer die weldra transformeerde in een sfeervolle welriekende ruimte. Kruidenthee in de serre terwijl de ander in vertrouwde handen was. Het werkte. Ballast en stress waren deskundig weggemasseerd. Heerlijk!
Rik
Rik
(naam bekend)
Lees verder
Ik werd helemaal zen tijdens mijn ontspanningsmassage. Echt een soort van van de wereld. Na de massage zo ontspannen dat ik mijn core niet eens aangespannen kreeg. Hele aardig kerel.
Vorige
Volgende